Тя беше най-красивата в света. Да, вярно е, че красотата е твърде лично и субективно възприятие, но да кажем така - Адриана Лима гарантирано беше най-платеният модел в света, което вече няма как да се оспори. Години наред тя бе най-търсеният и платен "Ангел" на Victoria's Secret, а кариерата й приключи през 2018-та.

После Лима реши да роди трето дете и оттогава започна трансформацията й. Разбираемо е да напълнееш и да изгубиш формите си след трето дете, още повече, че тя днес е на 42 години. Но не пълнотата е огромният й проблем.

Защо, за Бога?! Тя беше най-красивата в света, а днес ужаси феновете си - вижте Адриана Лима! (СНИМКИ)

Адриана Лима успя да поотслабне и ако не да върне старите си мерки от подиума, то поне да изглежда наистина добре. Проблемът или по-точно кошмарът е в лицето й, което сякаш ще гръмне всеки момент. Толкова операции е видяла Лима, че почти не прилича на себе си.

Ужасът е най-вече в очите й, които е оперирала, за да заприличат на лисичи, но вместо това са заприличали на... вие определете на какво?! Те са подпухнали, смалени, а оттам и цялото й лице изглежда още по-деформирано.

Явно Лима прекалява в стремежа си да се подмладява, защото е прекомерно и количеството филъри и ботокс, от които физиономията й изглежда като напомпана на вулканизатор.