Наталия Симеонова е от жените, които биха могли да се превърнат в еталон за вечната, всеопрощаваща и моногамна любов към един мъж. Знаем, че бракът й с Денис Ризов се разпадна преди много повече от десетилетие, но въпреки това тя остана влюбена в него. Никой друг не успя да спечели сърцето й и ето, че чакането си струваше - поне до известна степен.

Оказа се, че откакто е в Щатите, Наталия е заживяла отново с любимия си, тоест споделя неговата къща, но... Близки до двамата заявиха категорично, че те не са подновили любовните си отношения, а живеят като приятели или съквартиранти.

"Денис я покани да остане, разбира се, не се е натресла сама, но за него това не е проблем. Той много си обича Наталия и я уважава, но като жената, дарила го с дъщеря и като най-близък човек, не и като любима жена обаче... Това е проблемът, защото Денис си е любовчия - като си хване гадже, го кани в дома си, а Нати е принудена да гледа как се гушкат и лигавят. Тя се преструва, че е претръпнала, но това дълбоко я наранява", разкриват източниците.

Те се чудят защо й е на Симеонова да си причинява нещо, което я измъчва и какво се надява да постигне. "Да, Денис ще остане само неин, но евентуално като стане на 80 и кусур. Само дето тя ще си е пропиляла живота в чакането му", коментират те.