Победителката от "Ергенът" - Виктория Капитонова, която успя да спечели формата, но не и сърцето на Виктор Стоянов, се беше изгубила от мрежата за около две седмици. И сега, когато се появи отново, стана ясна причината за отсъствието й. А именно - пластична интервенция.

Да, говорим за същата онази Вики, която тръбеше гръмогласно, че не би си пипнала нищо по нежното и хубаво лице. Действително то беше такова - рускинята може и да е доста злобничка, но за сметка на това си е хубавица. Е, според мнозина, досега...

Защо съсипа нежното си лице: Виктория Капитонова изчезна за 2 седмици и се върна в този вид! (СНИМКИ)

Както ясно се вижда, Капитонова не се е отделила от "стадото" и цъфна с наблъскана с хиалурон джука. А потребители моментално я нападнаха с въпроси и коментари, че прилича на патешка човка.

Защо съсипа нежното си лице: Виктория Капитонова изчезна за 2 седмици и се върна в този вид! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Как можа, бе?! Да си скапеш нежното лице... Че то само това имаше - лицето и фигурата, които да ти прикриват поне малко злобата и урсуския нрав. А сега кво - направила си се на калъп на всички останали тъпачки", пишат в интернет нейни последователи.

Цапната и рязка, както обикновено, Виктория не пропусна да им отговори и заяви, че животът и муцуната са си нейни, съответно ще прави каквото си поиска с тях. "Мнение на хората не ща и не ме касае!", сопна се Капитонова.