Ромска фамилия е превзела луксозния апартамент на Нора Нова

Жилището на починалата преди година певица Ахинора Куманова, позната като Нора Нова, се намира на една от най-.богатите улици „Оборище“, а апартаментът струва над един милион. Той се намира в тузарска кооперация, където повечето обитатели са от сой, твърдят съседи.

Незнайната ромска фамилия е получила жилището след няколко врътки. Това твърди една от обитателките на кооперацията, журналистката Маргарита Михнева. Авторката на серия репортажи, разследваща имотната мафия твърди, че документацията им за обитаване на апартамента обаче е изрядна.

Но много странен е фактът, по нейни наблюдения, че мургавите ни сънародници не притежават солидни доходи, нито могат да изкарат от джоба си сумата от минимум един милион лева, за да закупят въпросното жилище.

По думите й те търкалят кола, която вероятно е някоя си подред употреба, а дрехите им не са като от луксозни бутици закупени.

Маргарита Михнева допуска, че някой използва ромите, за да изгони обитателите й от въпросния апетитен имот. Повечето й съкооператори били в третата възраст и нямали никакво намерение да вдигат или да слушат скандали.

„Вероятно някой използва ромите, за да ни изгони от жилищата, за да ги продадат на безценица. А после да спечели от тях двойно или тройно“, е теорията на бившата водеща.

Източник: Лупа.бг

 

 

.