Едва ли някой ще остане изненадан от двойните стандарти, които се прилаган във всяка една сфера у нас. Телевизията разбира се също не прави изключение и както е ясно, зрителите често недоволстват срещу късите поли на Натали Трифонова и дългите й крака, които често са на показ. Знойната блондинка е най-докладваната тв звезда в СЕМ, макар да не води злободневно политическо или спортно шоу, а просто съобщава прогнозата за времето в ефира на bTV.

 

Само в рамките на месец в СЕМ постъпват по около 30 сигнала за неуместния външен вид на синоптичката, с който представя прогнозата за времето в ранни зори и в обедната информационна емисия. Разбира се срещу останалите синоптички също постъпват сигнали, но безспорен рекордьор е Натали Трифонова. Въпросът обаче е защо никой не сигнализира за огромните деколтета, от които са напът да изскочат пищните гърди на Милица Гладнишка, които също често са на показ.

„Милица има бюст и няма как да го скрие, но ненужно често го афишира в ефир и го завира в очите на зрителите, но на никого не му бърка в здравето, защото е по-пълна. Натали е млада, хубава, руса, слаба и заради това много жени й се дразнят и пускат сигнали към регулационния орган. На Гладнишка визуално няма за какво да й завиждат, талантът е отделна тема“, коментират в социалните мрежи.

 

Факт е, че актрисата често демонстрира пищния си бюст, но това не дразни никого, докато зрителките не спират да намират кусури на Натали. Мъжете разбира се, се наслаждават на краката под минижупите на красавицата от „COOLt“, а камерата определено „обича“ блондинката, която винаги изглежда ослепително, макар и понякога облеклото й да не е подходящо за сутрешна прогноза за времето, а по-скоро за дискотека.

 

Най-честите коментари от страна на представителите на мъжкия пол са, че като я видят с тези къси поли и почти нищо не чуват от прогнозата за времето. Други пък не спират да се чудят защо Натали се облича с такива къси поли.

 

Тук е моментът да отбележим, че външният вид на водещите се определя от стилисти и зависи от концепцията и търговските им намерения. Така например лицата на bTV се обличат според тенденциите за всеки сезон и последните колекции на престижните световни и български модни марки. Всеки водещ разполага със собствен гардероб, съобразен с жанра на предаването, което води, както и специфичните изисквания за цвят, шарки на облеклото, лични предпочитания, грим и цялостен стайлинг. За специални събития и празнични програми, стилистите залагат на избрани модели дрехи, обувки и аксесоари от последните модни колекции, разкриха преди време от bTV.

Източник: Уикенд