Меган Маркъл пак излъга. Херцогинята на Съсекс беше хваната, че лъже. В първия епизод на подкаста си тя разказа за ужасяващ инцидент в стаята на сина й Арчи. Меган разкри пред Серина Уилмс, че е имало пожар в резиденцията докато те с Хари са изпълнявали служебните си ангажименти към британското кралско семейство.

Маркъл изтъкна също, че за роднините на Хари по-важен е имиджът им пред хората, отколкото чувствата им. По думите на херцогинята инцидентът се случил по време на турнето им в Африка през 2019-та година. Когато с Хари се върнали в резиденцията, където били настанени, разбрали, че е имало пожар в стаята на Арчи.

Докато бебето и бавачката били на долния етаж, нещо в стаята на Арчи се запалило. Маркъл твърди, че в помещението не е имало детектор за дим.

Тези думи на херцогинята разгневиха много южноафриканци, а в социалните медии се появиха хиляди постове с хаштаг „Меган, вън”. Съпругата на Хари вече не е добре дошла в Южна Африка.

Потребителите в мрежата са категорични, че там никой не пуска парно през септември и има детектори за дим във всяка стая.

Кралски експерт пък казва, че с думите си Маркъл просто се опитва да привлече вниманието към себе си. А ако е имало някакъв инцидент по време на посещението на Меган и Хари в Африка, той е щяло да бъде отразен от африканските медии. 

Източник: edna.bg