Радина Кърджилова беше нежното, красиво и естествено лице на родното кино и театър. Казваме "беше", защото това приключи с трясък. Актрисата реши да се разхубави като си уголеми устните, но вместо ефект, по-скоро се е получил дефект.

Половинката на Деян Донков шокира всички като се появи "наджукана" в мрежата и явно очакваше хората да й се възхитят и поздравят. Е, нищо подобно не се случи. Болшинството от потребителите директно я попитаха защо се е окепазила така и защо иска да се превърне в поредната излязла от конвейер женичка.

Самата Радина признала пред колеги, че се е стремила да направи процедурата така, че хем да оформи и направи устните си по-изкусителни, хем да не й личи и да стои естествено. Е, естествено определено не стои и отдалеч личи, че си е блъскала хиалурон. Който, на всичко отгоре, е така поставен, че не се е разлял добре, а седи на бабуни в долната й устна.

Не е ясно как е реагирал на това Деян Донков, но той си харесваше жената такава, каквато е. А и не сме забелязвали да примира по маймуни с джуки като на Мара Отварачката. Дано Радина не се побърка съвсем и не започне периодично да ги уголемява.

Източник: Crimesbg.com