Чалгарката Теодора се завърна и вече извива глас по кръчмите

Певицата пърхаше от радост, когато „птиченцето на щастието“ кацна на рамото й. Тя забърса сънародник, който от дълги години живее в Америка, с уреден статут , а и богат. С една дума примамлива хапка!Колежките й завидяха на късмета, а Теодора заряза кариера, набързо събра багажа си и отпътува за страната с неограничените възможности. Като носеше в утробата си неродената си още дъщеричка, която роди в Америка и кръсти Мария.

„Живеем живот като приказките. Много уреден и спокоен, нямам никакво намереше да се връщам в България“, кълнеше се Теодора  и заливаше мрежата със снимки от разкошното си американско жилище.

Но внезапно задокеанската приказка за фолкаджийката свърши. Теодора се повърна у нас и се опитва да съживи кариерата си, а феновете я посрещнаха радушно.

Само че пиперливите текстове в парчетата й и разголената й визия останаха в миналото. Преви впечатление, че поп фолк фурията е далеч по-обрана.

Според горещият слух американската приказка на Теодора свършила почти с раждането на щерка й. Мъжът й Иво не само не й помагал, ами започнал да кръшка юнашки. На всичкото отгоре певицата често срещала юмруците му, ако роптаела или се обличала по-предизвикателно. А и бизнесът му се оказал нито толкова печеливш, нито чист.

Целият този тормоз й дошъл в повече, заради което Теодора си стегнала багажа и се върнала обратно.