След като се завърна от своята емоционална и зареждаща почивка в Испания, веднага обяви радостна новина. Тя показа няколко кадъра в социалните мрежи. Снимките са направени в киноцентъра „Бояна“. Изпълнителката се вълнува много от поредната осъществена цел.

Певицата разказва, че е сбъднала една мечта. Песента е продължение на всичко различно и щуро, което представя последно време. Винаги е искала да види името си до изпълнител от такава величина.

Проектът бил подготвян повече от две години. Винаги  е пазела в тайна с кой изпълнител ще прави дует. Видеоклипът е заснет в Ямайка и у нас, когато Шаги беше на концерт у нас миналата година. Песента е готова и до няколко дни ще излезе.

Емилия смята, че за да бъдеш успял трябва много да работиш и трябва постоянство. Не стигат само силиконовите устни и импланти. Според нея младото поколение търси лесен живот и не иска да се труди.

„В момента се чувствам най-желана от моята публика, защото вече постигнах това да бъда свободна и то благодарение на моя съпруг. Постигнах вътрешна хармония. Преди винаги трябваше да се съобразявам с това в коя фирма съм“, разказва певицата.

Източник:  telegraph.bg