От доста време насам Зоран Петровски не само не крие връзката с новата си изгора, а и не спира да афишира колко е влюбен. Без да го е еня, че е разбил семейството си и е стъпкал сърцето на Силвия Петкова, която даваше всичко за него, победителят от Сървайвър не спира да се обяснява на новата си и да пуска нейни разголени фотоси в нета.

Досега обаче лицето й беше обвито в мистерия като предимно виждахме тялото й. Е, ето я най-после въпросната нуди гърла, чието име е Жени - така я наричат приятелите й и тези на Зоран.

Разбира се, ако има виновник за цялата тази сага, то не е момичето, а Зоранчо, коментират запознати. По думите им, Жени е много скромно и естествено момиче, което не е мъжемелачка, нито златотърсачка, напротив. Зоран Петровски бил този, който "изфирясал в акъла" по нея и зарязал половинката си Силвия Петкова.

Самата Силвия още не може да се отърси от болката и да излекува разбитото си сърце. Тя не искала да чува за мъже и дори се скарала на приятелки, които на два пъти се опитали да я "сватосат" и да я срещнат уж случайно с подходящи, според тях, партньори.

"Ще й мине на Силвето, но трябва време. А за Зоран - ако ще и на колене да й пада и по корем да й се влачи след време, не бива да му дава втори шанс", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com