Не, тази карикатура не може да е Кали - пишат потресени потребители в нета, след като преди часове певицата пусна свое ново фото. Помним, че Кали, която претендираше да има повече образование, интелект и мозък от колежките си в чалгата, редовно обясняваше как няма пластични операции и си е съвсем натурална. Да бе, да...

Хайде сега да погледнем новичката й снимка и да се отговорим на въпросчето - какви, аджеба, са тези кълба, яйца, или както и да ги наречем, изтумбени върху скулите й. Кали е заприличала на хомяк и това определено не е естествения й вид.

Заради младото си гадже: Кали ще се пръсне!!! (трябва да съди дерматолога си - СНИМКИ)

Близки до певицата подшушнаха, че тя се е решила на няколко процедури за подмладяване и красота, но на практика трябва да съди този, който я е обезобразил. "Защото наистина е обезобразена. Страшно изглежда на снимка, а представете си какво е в реалността, когато и филтри няма?! Но какво ли не правят жените, драпащи за млади гаджета", коментират източниците.

И са прави. Отлично знаем, че Кали почти винаги е била с по-млади от нея мъже, а от известно време насам движи със собственика на верига пловдивски аптеки. Всичко хубаво, само дето онзи бил с над десетина години по-малък от нея, а и му личало.

"Вместо да си намери някой готин, зрял мъж, тя пак пукна по бебета. Не се научиха и това е, а после реват, че са зарязани", възмущават се в нета.