Името на Анна-Мария Чернева набра популярност единствено от сериала "София Ден и Нощ", въпреки неистовите й усилия да се рекламира и след това. Знаем, че тя се цани и за участие в конкурса "Мис Плеймейт", но удари на камък, макар че се тунингова дотам, че заприлича на друг човек.

Заприлича на Мефистофел: Давате ли 29 години на Анна-Мария Чернева от "София Ден и Нощ"?! (СНИМКИ преди и сега)

Истината и при нея обаче, е жестока. Потребителите в нета масово са категорични, че това е пример за жена, която зорлем иска да погрознее. Че и плаща немалка сума за това. Ами... какво да кажем - постигна го, ако това й бе целта.

Анна-Мария чукна 29 години, но никой не може да й ги даде, защото масово я изкарват поне на 35-39 лета. А и как да е иначе, когато с очите си виждаме как тя скоростно се превръща в някакво подобие на Мефистофел. Чернева първо уголеми гротескно устните си, а това, което направи с очите и веждите, е потресаващо.

Заприлича на Мефистофел: Давате ли 29 години на Анна-Мария Чернева от "София Ден и Нощ"?! (СНИМКИ преди и сега) - Снимка 2

Тя не излиза почти никъде, без да се намаже около очите с почти черен грим. Черни и с откровено агресивна форма са и веждите й, все едно плеймейтката винаги е сърдита и аха да заколи някого...

"Ужас на ужасите! Тая ако ми излезе в тъмното, ще си лея куршум. Нещо му има на това момиче - да те дари природата с хубост, а ти да драпаш да се превърнеш в Змей горянин, ей това не може да го разбере нормален човек", коментират в мрежите.