Неочаквано разкритие за сватбата на Мария и Християн Гущеров хвърли светлина върху всичко!

Сватбата на Мария и Християн Гущеров - то не бяха приказки, то не беше реклама, то не бяха прочувствени изповеди в медиите. Е, разгеле, двамата сключиха своя граждански брак на 13-ти януари навръх рождения ден на певицата. Голямото шоу и тумба-лумба обаче тепърва предстои на 17-ти януари, тази събота.

Едва ли е необходимо да прогнозираме, че цялата дандания ще бъде отразявана в таблоидите поне седмица, след като всичко приключи и дори младоженците забравят, че са се венчали. Защото всъщност голямата им сватба не се основава на любов. Не, не се осмеляваме и да си помислим, че Мария не обича Християн Гущеров или обратното - напротив. Но милионерският син със сигурност нямаше да й предложи брак, ако обстоятелствата не го налагаха. Това разкриха от кухнята на събитието на годината.

[caption id="attachment_333513" align="alignright" width="300"]Мария Мария и Християн са задължени да сключат брак по изискванията на клиниката в Австрия[/caption]

Оказа се, че Мария и Християн Гущеров са били принудени да се оженят официално, тъй като са кандидатствали в клиника за ин витро зачеване в Австрия. А условието, което поставяли на всички кандидати във въпросната клиника, било да са законни семейства, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че Мария отдавна сподели за репродуктивните си проблеми и е факт, че тя не успя да зачене от бившия си съпруг Димитър Антонов цели шест години. Повече от година Мария и Гущеров правили опити да се сдобият с рожба, но отново всичко ударило на камък.

Двамата твърдо решили да спрат с напразните надежди и да си осигурят потомство в една от най-реномираните клиники в Австрия. Точно тази причина, а не нетърпението му да се обвърже законно с Мария, накарал Християн Гущеров да падне на колене, барабар с китките и пръстена.

"Честно казано, от двамата той е този, който наистина копнее силно за дете. Мария вече има Марая и може и така да си остане. Но тя прави всичко само заради Хриси. Отлично знае, че без да му роди дете, никога не би могла да го задържи до себе си", разкриват близки до младото семейство.