След края на "Ергенът" се изговориха много приказки като една от най-устатите се оказа Елена. Финалистката, която си даде силиците и душичката, която направи каквото можа, само дето на глава не застана, за да плени Генчо, се оказа отритната. И победена от най-голямата си врагиня Валерия Георгиева.

В един момент, влюбеното и отдадено Ленче се превърна в обидено и настъпателно човече, което тръгна да обяснява по телевизии и радиа как е преодоляло Евгени и как вече не й дреме за него. Чак била доволна, че е станало така.

Е, Ленчето обаче забрави, че и Евгени има уста, както и поле за изява. В подкаста на рапъра Тото от СкандаУ той направи именно това - проговори за Елена-Антоанета. И каза неща, които едва ли ще са й приятни.

Като например, че Елена се е оказала адски добър манипулатор и човек, който сам си режисира действията и ходовете така, че да успее.

"Това го видях и в сценката с масажа на краката й и най-вече на срещата с родителите ми. Та тя беше проучила всичко за тях, запомнила и ги погна с най-успешната тема - за селото, в което живее и как обича природата. Чиста манипулация си беше това, но те се хванаха на всичките й любезни приказки. Тогава си казах, че тя винаги ще бъде "миличката" в очите им - ай, няма нужда, мерси!", заяви Евгени пред Тото.

И не скри, че Елена го е търсила няколко пъти след предаването, въпреки че ясно е показал, че иска да е с Валерия.