Славея Сиракова по нищо не отстъпва на родителите си, има същата голяма уста!Първородната щерка на Илиана Раева и Наско Сираков

- Славея Сиракова е копие на родителите си. Не само в любовта си към спорта, но и в голямата си уста. Красавицата не остава длъжна никому и не прекланя глава - било то и към олигарси. [caption id="attachment_395540" align="alignright" width="261"]Славея Сиракова Славея Сиракова изригна и добре нахрани Кирил Домусчиев[/caption] Славея Сиракова скочи директно срещу милиардера Кирил Домусчиев след неговите нападки и обидни изказвания за Наско Сираков. Ето какво написа младата чаровница в профила си. Предаваме поста й без редакторска намеса:

"Татунчо, ти си основната причина да обичам футбола, да си счупя глезена преди години, докато играех един мач в Испания, и да вярвам, че футбол в България има и до днес!!!

Споделих отговора на баща ми, но не казах какво мисля и ще го направя сега! Когато преди години се запознах с Кирил Домусчиев, останах очарована от маниерите и възпитанието му. Срещнах един елегантен мъж и човек, който ми направи изключително добро впечатление. Днес обаче ще пиша, защото не ви дължа обяснение. Но неговите думи и “определения”, които засягат Наско Сираков ме закачиха по опашката и ме накараха да се обърна! Когато започнах спортната си кариера, като състезател на ЦСКА не знаех, че в годините тези два Гранда ще са в кръвта и адреналина ми! Не знаех, че като внучка на първия Световен шампион на България за всички спортове днес ще отговоря на човек, който е далече от спорта и неговата история!

Сега моето Его и звездни капризи, поради липса на достатъчно информация и спортна култура за младите ще прокънти малко по-далече от амбициите му! Сираков за мен не е Левски, нито Реал Сарагоса, нито Славия… той е Футбола, който не разбираш, защото смесваш с бизнес без емоция и адреналин!

Сега се сетих, че на мача Лудогорец - Реал Мадрид истински се радвах, че български отбор играе с/у любимите ми крале и ги подкрепях! Кога точно реши, че ще определяш УСПЕХИТЕ на футболисти изградили история и кога забрави, че без тази история нямаше да ти обърнем нужното внимание?!!! Има обаче и нещо друго… ти също допринасяш за футбола в България и това радва хората, радва и мен, но след изказването ти… Моето уважение към хора като теб е подобно на орела, който с един куршум пада и вълк го изяжда… мисли си, че лети високо, но с команда каца на дланта ти!

Ти си един з....к, защото на мен Петко Сираков ми позволяваше да правя това, което ме правеше щастлива и ме радваше! Само един шампион и човек с голямо сърце може да го направи, а когато имаш внуци ще си спомниш за думите ми!!!", завършва Славея Сиракова.

Любопитно е как ще реагира на думите й самият Кирил Домусчиев и дали изобщо ще благоволи да отвърне на нападките й. Това ли е краят на словесните битки или войната тепърва започва?!