Виктор Калев се върна към докторската престилка

Популярният актьор май е скъсал джоба и стана доктор. Мнозина останаха с пръст в устата и са повече от шокирани, кога роденият в Златоград комик е завършил за лекар.Това се случи, след като той пусна горещо фото, как оперира и умело върти скалпела.

„Той нали е и актьор, продължава да ни шокира с неизвестни около личността си. Да беше ме гръм ударил, пак нямаше да знам, че е дипломиран лекар. Ама наистина много умело е скрил една от професиите си“, не спират да се дивят в мрежата след фотото.

Само че Виктор Калев не е заменил любимата си актьорска професия с професионален скалпел.

Той просто е един от главните герои в лентата на колегата си Мариан Вълев „Чалга“. Калев влиза в ролята на пластичен хирург, който оперира русокоса мадама, която мечтае да стане чалга певица. Затова тя иска да си налее силикон в пазвата, като няма пари, но си ги изкарва по всевъзможни начини. И вече успяла, ляга под ножа на нашумял хирург, който ще й увеличи бюста и ще й проправи път към мечтаната слава.

Трейлърът на новата лента предизвика брожение сред меломаните. Те очакват с нетърпение филма, а в него участват плеяда от известни актьори и звезди от нета.