Мария призна пред Алекс Сърчаджиева, че тя и Миро ги запознал техен общ приятел. Последният й съпруг я поканил на вечеря в ресторант и си помислил, че тя няма да отиде защото  закъсняла.

Но тя объркала пътя и се  наложило се да я търсят, след час обаче най-сетне се срещнали.

Загорялата за мъжки ласки Мария веднага скочила в спалнята на Миро (Скандални подробности)

Двамата се харесали веднага и се събрали заедно, мачкали чаршафите, макар по онова време Соколов да бил все още семеен. А зажаднялата за мъжки ласки певица си легнала с него на първа среща и изобщо не й пукало, че ще развали семейството му.

Джукестото мимьонче разкри още, че сватбата им била не заради друго, а заради самия купон. След бързия годеж се оженили заради веселбата, но призна, че й харесва да му носи фамилията.

Мария споделя, че не всичко в брака им било по мед  масло. Карали се и се разделяли за 5 дни, но е влюбена в Миро до болка и когато го няма все едно й липсва нещо от нея.

Загорялата за мъжки ласки Мария веднага скочила в спалнята на Миро (Скандални подробности) - Снимка 2

Сегашният й съпруг пък се оплака, че певицата е много ревнива и това е едно от малкото неща, които би желал да се промени. А тя не крие, че не мечтае за общо дете, тъй като си имат куп наследници.

Загорялата за мъжки ласки Мария веднага скочила в спалнята на Миро (Скандални подробности) - Снимка 3

Старозагорката говори и как го е представила на дъщеря си. Запознали се по телефона с Марая, а после ги събрала в дома на майка си в провинцията. Тогава се видели всички очи в очи.

Източник: Хотнюз