Сагата между Евгени Генчев и избраницата му от "Ергенът" - Валерия Георгиева започна да издиша. Приказките колко са влюбени двамата, как не могат един без друг и колко скоро ще се оженят, дават фира. А доказателствата за това са няколко.

Първото и най-съществено е, че кучкарката не е стъпвала нито в Пловдив, нито в дома на гаджето си, откакто свърши предаването по телевизията. А това е невъзможно и няма как да стане, ако двамата реално ще вдигат сватба - без значение дали това се нрави на свекито Светла, или не.

Заедно ли: Вижте лицето на Евгени, случайно хванато в кадър, когато е до Валерия! (СНИМКИ от рождения й ден)

Другото доказателство е лицето на пианиста на рождения ден на годеницата му. Валерия навърши 25 години с шумен купон в столично заведение, където бяха и приятелките й Айлин Бобева и Джия. Докато двете гърли не спират да се хилят и да се веселят, забележете лицето на Генчев.

Заедно ли: Вижте лицето на Евгени, случайно хванато в кадър, когато е до Валерия! (СНИМКИ от рождения й ден) - Снимка 2

Евгени уж стои до любимата си жена, има я в живота и обятията си, а изглежда унил, без усмивка, сякаш не на мястото си. Е, как да е на мястото си, след като двамата с Вал го играят двойка за парлама?! Това разкриха близки до Генчо хора.

Заедно ли: Вижте лицето на Евгени, случайно хванато в кадър, когато е до Валерия! (СНИМКИ от рождения й ден) - Снимка 3

Каква е причината ли - концертът му на Античния театър под тепетата само след броени дни. Беше обявено много преди края на предаването, че Евгени ще бъде на концерта си, ръка за ръка, с победителката и избраницата си. Това, както знаем, е Валерия и всичко е вече предварително уговорено.

"Чакайте само да мине концертът и ще видите с каква скорост ще се парясат", смеят се запознати.