Снощният финал на "Ергенът" остави изумени много зрители, но най-сащисана и буквално шокирана бе тази, която трябваше да напусне формата. А именно Боряна. Тя остана без роза от Евгени Генчев, който връчи китка и на Поли, и на Ирина Карабаджак (с които е нямал дори лични срещи), а остави на "дуел" Боряна и Виктория.

И докато мнозина предполагаха, че Вики ще е тази, която ще си замине, тъй като с Боряна пианистът е имал доста по-романтични и откровено страстни моменти, той изуми всички - отпрати точно нея.

В началото Боряна се държа "мъжки" и си взе нормално довиждане с Генчев, но камерите после я показаха как избухва в плач. А източници от екипа на продукцията разкриха, че това е било най-малкото. Боби е изпаднала в такава нервна криза от шока, че се е наложило да й дадат успокоителни. Тя очевидно е по-чувствителна и с по-лабилна психика, която в този момент не издържа.

Стигнало се е дотам, че тя е имала още една среща с Евгени, този път пред хора от екипа, за да може музикантът да я успокои и да й обясни решението си.

Генчев направил точно това като уверил Боряна, че е специална и много красива жена, но той трябва да си тръгне от предаването само с една. И понеже вече усещал, че това няма да е тя, предпочел да й го покаже по-рано, вместо да й дава напразни надежди и да прави нещата по-трудни с всеки изминал ден.

"Не искам да те наранявам, не искам да ти давам илюзии, защото видях, че си чувствително момиче и че наистина започваш да изпитваш чувства. Не е редно да го правя", обяснил Евгени.