Мария или Мара Отварачката изуми мнозина с реалната си визия, която има малко общо с онази лъскавата, която показва в мрежите. Но, разбира се, всеки ако си наблъска фотосите с кило фотошоп и още толкова филтри, дори сам няма да се познае и ще зацъка с език от възхищение пред образа си...

Истината обаче е, че Мария е тази, която виждаме тук. Снимките са правени от папараци само преди часове и на тях се вижда, че миньончето е по-ниско от скъпия автомобил Ламборджини, който шофира. Червеното возило определено привлича повече погледи от нея самата и кара хлапета да се снимат до него.

Забравете снимките й в мрежата: Ето как изглежда реално Мария днес! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ от часове)

А иначе, собственичката му е леко постна дори. На живо Мария е съвсем обикновена жена, очевидно завладяна от Барби модата и розовкото, в което са решени маратонките, чантето и дори скрънчито за косата.

Забравете снимките й в мрежата: Ето как изглежда реално Мария днес! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ от часове) - Снимка 2

Краката, които Мара упорито и усилено издължава поне пет пъти чрез фотошоп, са ясни отдавна - възкъсички са, а и коленцата им далеч не са така изваяни, както са на снимките.

Забравете снимките й в мрежата: Ето как изглежда реално Мария днес! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ от часове) - Снимка 3

Косата й не е нищо особено без екстеншъните и дори минава за редичка, но при цялото това третиране и издевателства над нея през годините, няма как да е друго.

"Съвсем, съвсем обикновена е, няма нищо уау в нея", коментират в нета.

Източник: България днес