В средата на август, фолкдивата Валя изживя истински кошмар за певец. Тя бе забравена от всички и се наложи да пее на изцяло празен площад. Тъжната случка се е разиграла на традиционния събор в квартал Драгалевци в столицата. „Концертът“ е изпълнен пред народното читалище Св. Св. Кирил и Методий, където едвам се събрали около 10 посетителя. Наконтената певачка се раздавала с къра рокля и огромни 15-см токчета, които се оказвали доста неудобни по паветата.

Видеото с резила, заснето от присъстващ набра сериозна гледаемост в социалните мрежи.

Въпреки липсата на публика, Валя се раздавала с пълна сила и пеела с пълно гърло на няколкото присъстващи. Присъстващи определят картинката като жалка и комична едновременно.

„Въпреки, че никой не иска да я слуша, тя си е прибрала хонорара. Общината можеше да мине без певица или да покани някоя по-харесвана. Съкварталците на Валя не искат да я слушат, което не пречи да си прибере хонорара. Българска работа“, възмущават се хората на видеото.

Забравената Валя пя на събор без публика

Фолкдивата е вече 20 години в бранша, но не успя да се наложи. Въпреки многобройните опити да извади хит, всичките удрят на камък. Кариерата й стартира в Пайнер, но приключи след издънката с кавърите на Цеца.

Червенокосата чалга дива споделя, че в песните отразява себе си и мислите си, като иска те да са хубави и с позитивно послание. Тя пуска нова песен на 2-3 години.

Забравената Валя пя на събор без публика - Снимка 2

Въпреки всичко, Валя е запазила визията си от далечната 2003-та година – къса рокля и бели обувки. Но все пак защо да се гласи, като публиката е само от 10 човека? Всъщност и те не я слушат, а си говорят помежду си.

Източник: Уикенд