Има ли някой, който си спомня Елена Кучкова?! Като име може би звучи познато на неколцина, но сме убедени, че никой не си спомня с какво точно беше известна тя. Е, да напомним - някогашна плеймейтка, успяла да се набута в Къщата на брадърите.

От много години Кучкова е извън светския живот и светлините на прожекторите, тъй като си намери мъж, роди му две отрочета и дори живееше в Германия. Едното от децата й се появи през 2018-та, а другото две годинки по-късно. Таткото е бизнесмена Илиян Димитров.

Откакто Елито срещна мъжа си, тя заряза мрежите и спря да си показва прелестите за щяло и нещяло - нещо, което не пропускаше да прави преди. Наскоро обаче тя се появи отново в нета, демонстрирайки в каква добра форма е. Снимката е от фитнеса, а Еленка се кипри подобаващо.

Близки до обкръжението й обаче хвърлиха бомбата с разкритието, че Кучкова е пак на "пазара" в търсене на нов мачо, тъй като бизнесменът й парясал. Дошла му в повечко с непрестанните си капризи и лиготии, а и знаем, че никога не е блестяла откъм умствени способности.

Въпреки че в профила й пише, че живее в Германия, напоследък Кучкова е плътно у нас, което също навежда на мисълта, че има "нещо тъмно в Индия".

"Като нищо я е разкарал човекът, но и много я изтърпя. Да живееш с такъв тип лигли не е лесна работа, за орден си е", коментират в нета.