Мария има всичко, което си е пожелала, освен едно - пълното щастие на Марая!

Госпожа Мария Гущерова на пръв поглед има всичко, за да се почувства изцяло щастлива - слава, пари, богат мъж, който задоволява всичките й капризи и законната фамилия Гущерова. Едно нещо обаче й пречи да бъде напълно удовлетворена от живота и това е детето й.

Снимките, които Мария видя наскоро, отвориха старата рана в сърцето й, която никога няма да заздравее. Защото касае малката Марая и любовта, която тя не получава от биологичния си татко така, както второто му дете.

[caption id="attachment_341852" align="alignright" width="300"]Мария Мария често плаче за Марая, която не получава необходимите грижи и любов от баща си[/caption]

Припомняме, че откакто се разведоха, Мария и Димитър Андонов не поддържат никаква връзка, а срещите му с Марая са изключително редки. Хотелиерът обаче е прекрасен баща и това се доказва постоянно от фотоси като тези, на които той сияе до новото си семейство и малкия си син. Но точно тези и подобни снимки причиняват най-голямата болка на певицата.

"Няма майка, която да не се натъжи при вида на тези кадри. Вижте само с колко любов прегръща и целува Митко Андонов сина си. А колко такива снимки сте виждали с Марая, която е първородната му дъщеря?! Някак не е честно да лишаваш едното си дете от любов, за сметка на другото - дори и да си разведен с майка му", коментират близки до Мария.

[caption id="attachment_341853" align="aligncenter" width="300"]Димитър Андонов обожава сина си и често се снима с него Димитър Андонов обожава сина си и често се снима с него[/caption]

Въпреки че съпругът й Християн Гущеров отдавна е приел Марая като свое родно дете, истината е, че кръвта не може да се превърне във вода и малката често питала и плачела за татко си. Проблемът се задълбочавал все повече с годините и Мария се тревожела какво ще обяснява на щерка си, когато вече е достатъчно голяма сама да вижда и разбира много неща.

[caption id="attachment_341854" align="aligncenter" width="300"]Изблиците на любов между него и малкия му син, нараняват Мария заради дъщеря й Изблиците на любов между него и малкия му син, нараняват Мария заради дъщеря й[/caption]

"Всеки път, когато медиите или някой от познатите й покаже идиличните снимки на Митко Андонов и Никол Андонова със сина им, очите на Мария се пълнят със сълзи. Защото колкото и да е щастлива с Християн Гущеров, тя осъзнава отлично, че двамата с бившия й са лишили Марая от нормалното детство с родителите й", разкриват източниците.

[caption id="attachment_341855" align="aligncenter" width="300"]Митко и Никол са едно наистина щастливо семейство Митко и Никол са едно наистина щастливо семейство[/caption]

А може би е крайно време вече Мария и екс половинката й да заровят томахавките в името на Марая и момиченцето да навакса пропуснатото време с татко си.