Златка Райкова буквално унищожи нищо неподозиращия си бивш любим - Благой Георгиев. И го направи по начин, достоен за филмиране. Тя не избърза, а изчака, за да сервира отмъщението си студено - така, както най-много боли.

След раздялата им и сватбата на Благо Георгиев с новата му женичка Полина Спасова, Русата Златка се направи, че е преглътнала всичко и си кротува. Тя почти веднага откри нова любов в лицето на арменеца Карен Хачатрян, с когото първо се хванаха "наужким", за да дразнят Благой. Явно обаче им хареса и останаха заедно, а неотдавна той и подари и пръстен.

Е, днес Златка Райкова втрещи всички с бомбата, че май е бременна и се надява този път да е момиченце. Това било нещо, върху което с Карен "работят" от известно време и мечтата им е напът да се сбъдне. Не това обаче е ударът за Георгиев, а фактът, че Златка смята да направи Карен баща и на двете си отрочета. И то буквално!

"Благой така или иначе не се грижи добре за децата си, нито пари им дава, нито нужните грижи. Така че Златка има пълното право да поиска цялостното попечителство върху сина си, който така или иначе нарича вече свой татко Карен, а не Благой. Въпрос на време е и решението им да говорят с Благо, за да може Карен да осинови и официално малкия Благойчо", разкриха шокиращата истина близки до плеймейтката.