Прави впечатление, че в последно време силиконката Анита Мейзер не спира да се жалва в социалните мрежи, че е пред умирачка. След като по чудо оцеля при спукването на силикона, сега са я налегнали нови дертове.

 

Мейзер, която бе обвинена и лежа в зандана за смъртта на интимния си приятел, е изпаднала в паника и обяви пред последователите си за пореден път, че е пред умирачка. Тя твърди, че силното сърцебиене и усещане за напрежение и парене в мозъка, били в резултат на необходимост от умъртвяване на един от зъбите й. Разкрива, че толкоз много я боли костта и цялото чене, че се подува и дори антибиотиците не помагат особено. Допълва, че докато зъболекарят изчаква, тя се поболяла тотално – задушава се, има силно сърцебиене вечер, мозъкът й гори и в цялото тяло усеща някакви иглички, а пръстите й се втвърдили.

 

Зъб мори убийцата Анита Мейзер

В заключение посочва: „Абе, да ви се оплача, въобще предколедно съм на умирачка или на крачка от оправяне, или Бог знае какво…“, пише ромката в социалните мрежи и като допълнение споделя фотос, описващ колко силна е болката, която усеща.

 

Интересното е, че този път Анита не проси пари от последователите си, както направи за новия си силиконов бюст.

Източник: Уикенд