Диляна Попова е окончателно забравена и разлюбена от Асен Блатечки, той се отдаде на жена си!

Асен Блатечки окончателно изтри от сърцето си красавицата Диляна Попова и изцяло се отдаде на жена си. Катерина Горанова пък сияе, а визията й отново напомня на тази на 25-годишно момиче. Това видяха папараци преди броени дни, на една от централните столични улици.

Асен Блатечки и Катерина Горанова бяха седнали в едно от тузарските кафета на ъгъла на известната "Сан Стефано" и улица "Шипка", заснеха журналисти на Пик. Двамата останаха там повече от цял час и половина като не спираха да си шушнат на уше, да се смеят и прегръщат.

[caption id="attachment_340280" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки наистина забрави Диляна Попова и преоткри съпругата си Катя[/caption]

След това, когато дойде време за тръгване, Асен Блатечки нежно целуна Катерина Горанова и пръв напусна кафето, оглеждайки се на всички страни за евентуални камери на папараци. Минути след него излезе и Катерина Горанова, която целенасочено се опитваше да върви на няколко крачки зад половинката си.

И въпреки че цигарата не слиза от устата й, досущ като на своя съпруг, Катерина Горанова изглеждаше наистина убийствено. С дебела плитка, слънчеви очила на главата и кожено яке, режисьорката приличаше повече на 25-годишна девойка, отколкото на жена, прехвърлила 40-те лазарника.

[caption id="attachment_340281" align="aligncenter" width="300"]Асен Блатечки и Катерина се измъкват поотделно от заведението, но въпреки това бяха заснети от папараците Асен Блатечки и Катерина се измъкват поотделно от заведението, но въпреки това бяха заснети от папараците[/caption]

Двамата с Асен Блатечки се качиха в луксозния си джип и отпрашиха нанякъде с мръсна газ. Докато Диляна Попова очевидно бе останала само в мрачните им спомени, свързани с изневярата и появата на общия им син Борил.

[caption id="attachment_340282" align="aligncenter" width="300"]Откакто се върна при семейството си, Асен Блатечки е мъж за пример Откакто се върна при семейството си, Асен Блатечки е мъж за пример[/caption]

Припомняме обаче, че Асен Блатечки официално призна Борил за свой наследник и до момента не е спирал да се грижи и тревожи за него нито за миг. Без значение какво говорят злите езици, той редовно превежда пари на Диляна Попова, предназначени за нуждите на сина му.

[caption id="attachment_340283" align="aligncenter" width="180"]А половинката му Катерина Горанова просто сияе като младо момиче А половинката му Катерина Горанова просто сияе като младо момиче[/caption]

Колкото до отношенията му с манекенката, то те наистина вече са останали в миналото, а Асен Блатечки е изцяло отдаден на съпругата си.