Грам ревност ли не изпитва Ники Михайлов към Николета Лозанова, това се питат и питат директно потребители в нета след абсурдната постъпка на вратаря. Синът на Боби Михайлов изтипоса половинката си чистак гола на снимки в личния си Инстаграм профил.

Вярно е, че самата НиЛо обича да си показва формите и телесата, но това си е нейна работа. В случая, в който любимият й я пуска в този вид публично обаче, мнозина се запитаха - аджеба, за стръв на мъжете ли го прави?!

Да, Лозанова не е баш директно разкекерчена пред обектива, а се е загърнала с чаршаф, но ясно и съвсем целенасочено е показано, че е на сто процента без дрешки, нито дори бельо.

"Сега, той Николайчо от години знае, че Николета го обожава. Тя не просто го обича, тя наистина го обожава и не би тръгнала с никой друг, това е факт. Като божество го гледа, да й се чудиш на акъла... Но въпреки това на никой мъж не би му било приятно да знае, че някакви откачалки лъскат на фотосите на жена му. Ако е адекватен мъж, разбира се", коментират масово хората в нета.

Очевидно таткото на малката Борислава е на друго мнение и кой знае... може да се перчи с Лозанова. Всъщност то с друго няма какво толкова да се похвали, та...

Източник: Crimesbg.com