Ето го бебето, което вече е на годинка. За първи път можем да видим на кого прилича Карен - младши, синът на Златка Райкова и Карен Хачатрян. Всъщност Златка вече официално е г-жа Хачатрян, но последователите й продължават да я знаят и наричат с бащината й фамилия.

Както и да е. Важното е, че родителите най-после се престрашиха и пуснаха снимки на малкото си дете, при това навръх рождения му ден. Каренчо стана на една годинка и виждаме, че Златка и Карен са му подарили красива и вкусна торта, плюс многобройни подаръци, разбира се...

Мнозина се чудят и дори спорят на кого прилича момченцето, но то май си е решило да прилича най-много на себе си. А и Златито е така тунингована и променена, че помни ли някой каква е била истинската й физиономия преди години?!

Иначе, плеймейтката и Карен отглеждат и сина й от Благой Георгиев, а арменецът е истински татко за малкия Благойчо. Той расте изключително сладко хлапе, което обаче се вижда с биологичния си родител вероятно само на големи празници, коментират в нета.

Златка обаче е доволна и дори би желала Благойчо да общува само с Карен и да стои далеч от футболиста.

Източник: Crimesbg.com