Той е имал много връзки, наистина много. Някои сериозни и по-дълги, а други мимолетни... но никога, нито веднъж досега, Гришо не си е позволявал да коментира публично жената до себе си, камо ли раздялата им. Просто не го правеше, за него това беше табу.

Този път обаче наруши собственото си правило, защото не издържа на обидата, гнева и дори отвращението. Григор Димитров показа, че жената, в която се е влюбил - Мадалина Ганеа, е безкрайно разочарование за него и че слуховете за края на връзката им, са пълна лъжа.

Знаем, че към момента се тиражират две версии - че Гришо е изневерил на моделката, или че й е отказал 500 бона, за които тя го е помолила. Истината обаче е друга и я разкри самият тенисист с пост в мрежата.

Там, на английски, той написа, че парите не могат да ти купят вярност и лоялност от човека до теб. И сложи снимка на лъв, който пази любимата жена - жена, която после лично го убива с няколко стрели в гърба.

"Гришо е предаден от Мадалина, а не тя от него. Всички знаеха каква е и колко е лесна, но му се завъртя главата. Добре е поне, че се ориентира и се усети сравнително рано, защото можеше да стигнат и до брак, какъвто беше хлътнал", коментират близки до него източници.