Децата кипят от енергия и изобщо не се вълнуват какво е времето навън, искат да си играят и да тичат, и толкова. А, когато си баща на две такива лудетини, щеш не щеш, угаждаш им. Това направи и Ути Бъчваров в лошото време в столицата, когато беше уловен от папараци с двете си щерки.

Всъщност това са първи снимки на сладураните Далия и Ружа, тъй като Ути винаги ги е държал далече от камерите и медийните прожектори. И напълно го разбираме, прав е. Сега обаче тримата изненадващо се натъкнаха на фотоапаратите и бяха заснети в супер мила картинка.

За първи път: Ето ги сладките близначки на Ути Бъчваров! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Далия и Ружа)

Бъчваров бе завел децата на разходка около Народния театър, а Ружа и Далия видимо се радваха и не спираха да тичат. Кулинарят ги държеше постоянно в полезрението си като само им казваше да не се отдалечават от него. Самият Ути е по-тежкоподвижен и не може да бяга с децата, пък и годините му отдавна не са 20...

За първи път: Ето ги сладките близначки на Ути Бъчваров! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ на Далия и Ружа) - Снимка 2

Той обаче още се държи мъжки като се беше барнал по къси гащи на студа, а на краката си бе обул тричетвърти чорапи. За сметка на това, момиченцата бяха топло и добре облечени, като имаха и шапчици на главите, за да не се простудят.

Знаем, че Ути късно стана татко и това беше голямата му мечта. Живи и здрави да са всички!

Източник: България днес