Диляна Попова проговори за пръв път за връзката си с ресторантьора Лъчезар Захариев и хвърли огромна бомба. Оказа се, че двамата се обичат и са заедно не от месеци или година, а от цели две лета. Време, през което медиите упорито я разделяха и събираха с бащата на Борил - Асен Блатечки.

Очевидно всички пъти, в които двамата с актьора бяха засичани заедно, са били само и единствено заради отношенията им като родители на Борил. А още тогава Диляна е била влюбена в Лъчо. Тя и Блатечки са запазили добрия тон и сърдечните си взаимоотношения, но само като приятели. Попова призна, че Захариев й дава това, което Асен така и не е успял.

"Да, заедно сме две години и съм щастлива. Това мога да кажа само, защото винаги съм избягвала да се разпростирам в подробности за живота си в личен план. Просто сега съм не само обичана, но и спокойна. А това е нещото, което с Асен не успяхме да постигнем, именно това спокойствие. Може би причината е в характерите, не знам...", разкри Попова.

Манекенката отбеляза също, че никога не се е омъжвала, защото иска нещата в живота й да вървят "леко и без прибързване". Тя не вярва особено в брачната институция, но кой знае - щом Захариев й дава мечтаното спокойствие, защо и тя да не му даде едно голямо "ДА" в някой хубав ден...