Ето го внучето на Ахмед Доган!

Първородният внук на Ахмед Доган навърши половин годинка. А за щастливия повод родителите му спретнаха изискано тераса-парти. Синът на Сокола – Демир и половинката му Памела, които станаха родители на малкия Адмир на 13 декември миналата година, събраха приятели. За да почерпят за здравето на наследника си. [caption id="attachment_427858" align="alignright" width="300"]Ахмед Доган Ахмед Доган се радва на внучето си[/caption]

Гордият дядо на едно от най-звездните бебета у нас не удостоил с присъствието си събитието, но пък пратил подаръка си предварително.

Противно на твърденията, че почетният председател на ДПС не одобрява избора на снаха, който синът му направи, „Ретро“ научи, че Демир, Памела и Адмир са чести негови гости в Боянските сараи. За празненството по случай 6-месечието от раждането на най-новото попълнение в семейството на Сокола майката Памела отново се постарала и поръчала тематична украса за партито, решена в синьо и бяло. Като закачка тя купила за гостите не цяла, а половин торта, на която бе изписано името на Адмир. Приятелките й затрупали бебока с маркови подаръци, сред които дизайнерски дрешки и аксесоари, невиждани играчки и специално гравирани за него аксесоари. Припомняме, че за снахата на Сокола се знае, че е дъщеря на един най-известните и богати футболни мениджър у нас – Николай Жейнов.

Брюнетката произлиза от бургаско милионерско семейство, а нейният татко е сред най-успешните в бранша.

Но за разлика от конкурентите си Лъчезар Танев и Емил Данчев, не обича медийните изяви. Памела и Демир са заедно от малко повече от година. За пръв път признаха за връзката си на сватбата на негов близък приятел. Преди да срещне майката на първото си дете, Демир бе сред най-желаните богати ергени у нас. Той имаше връзки с не една или две красавици. Но най-известната му бивша половинка е синоптичката Гергана Малкоданска. Все още обаче синът на политика не се е решил да мине под венчилото, макар вече да е татко.