Ивайло Батинков по всяка вероятност вече съжалява, че се ожени за Антония Петрова. Той не си взе жена, а едно бреме, което трябва да мъкне до живот, или поне до края на брака им.

Оказа се, че Тоца не може нищо както в професионален план, така и в личностен. Никой не пожела да я наеме на работа, та се наложи мъжът й да я назначава във фирмата си, където в момента е фиктивен юрист.

По-лошото за дистрибутора на лекарства е, че жена му е пълен провал като съпруга и като майка. Освен че не прави нищо за уюта на дома им, Тоца не прави нищо и за собствените си деца.

Наскоро последователи на Мис България 2009 я изловиха в лъжа. Те я видяха с бавачка, а уж сама се грижела за 5-годишния Благовест и 2-годишния Ивайло.

Всъщност Антония имала две бавачки, които се редували в грижите си за децата. Мнозина обаче се чудят защо й са бавачки, щом работи само по документи?! Очевидно мързелът при нея е огромен.

Да не забравяме, че Тоца не работеше по време и на предишния си брак. Тогава руснакът Александър Бередин й осигуряваше всичко материално, а тя даже едно дете не пожела да му роди, с което показа егоистичната си същност.

Мързелът на Петрова се оказа пагубен за възпитанието на децата й. Неотдавна синът й Бест показа среден пръст на последователите й, а Антония се опитва да обвини за това бавачките, които не го възпитавали. Сякаш не тя, а те трябва да възпитават децата...

Източник: Уикенд, Crimesbg.com