Елен Колева, която отдавна вече се пише Елена Калевска, се държи все по-налудно, а понякога, като в конкретния случай, дори неадекватно. Знаем, че актрисата от доста време насам залита по окултното, по астрологията, по науките за душата най-общо казано... че и космоса взе да изучава. Няма лошо. Добре е човек да се развива, вместо постоянно да си пати от неподходящи връзки.

Днес обаче стана ясна една крайно опасна и абсурдна практика на Елен, която си третирала косата с... цианкалий. Да, същият този цианкалий, с който можеш да отровиш половин село за нула време. Него тя си мажела по кичурите, за да й бъде здрава и лъскава гривата.

На какъв принцип, по каква логика, един Господ знае, но разкритието направи стилистът й, докато й оправяше косата в клипче. По време на видеото Колева му измрънка, че не си харесва нещо косата напоследък, а той удивено я попита - ама как така, нали я подхранваше с цианкалий?!

Тук Елен леко се сконфузи, поусмихна се, но си замълча - явно стресната, че тайната й е разкрита. Мнозина се зачудиха откъде намира тази отрова, защото тя е забранена за масова продажба, но повечето потребители в по-голяма степен се загрижиха за здравето и за психиката й.

"Тя малоумна ли е, изкука ли?! Как цианкалий на глава, бе?! Че нали има риск да й влезе нещо в кръвта през скалпа, нищо, че само мажела кичурите... Откачена работа", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com