Яна и Петко проговориха открито в първото си интервю след раждането на Доменик!

За първи път от раждането на сина си Доменик, Яна и Петко дадоха открито интервю, в което разкриха неподозирани истини за живота си. Те го направиха пред списание "Love style" като нарушиха 4-месечното си мълчание.

Първото, с което Яна и Петко шашнаха абсолютно всички е, че няколко месеца преди раждането на Доменик, Яна категорично е забранявала на Петко да се доближава до нея и го е държала на сухо. "Беше страшно тежък период, но се съобразявах, защото това бе препоръката на лекаря. Причината е, че с Яна бяхме на ски през зимата и минахме през едни бабуни. Тогава тя получи контракции и слава Богу всичко беше наред, но докторът забрани всякакви креватни гимнастики", смее се Петко Димитров, който споделя, че никога повече не иска да преживее подобен "сух режим".

[caption id="attachment_325599" align="alignright" width="300"]Яна и Петко Яна и Петко признаха дори, че са били на сухо дълго време[/caption]

Съпругата му Яна Акимова пък призна, че е имала адски лесно раждане, а по време на бременността си качила едва 12 килограма, които успяла да свали бързо, без никакви диети. Яна и Петко опровергаха всички твърдения, че са зарязали бебето си при бабите, за да си гледат живота и обясниха, че грижите за Доменик са изцяло техни още откакто проплакал за първи път.

Другата истина, за която никой не подозираше, е най-важното решение за Яна и Петко към момента и то е, че танцьорката спира завинаги участията си в шоуто, което ги събра "Денсинг старс".

Яна и Петко заявиха, че питаят най-топли чувства към формата, който ги е срещнал и превърнал в семейство, но след сериозна дискусия решили тя повече да не участва като треньор там.

Признанието им обаче моментално предизвика злите езици на столичния елит, според които Яна Акимова не се ползва с пълното доверие на Петко Димитров и това е истинската причина той да й забрани повече изяви в "Денсинг старс".

"Не забравяйте, че Петко е умен мъж и сам е свидетел как Яна Акимова си хващаше гадже във всеки нов сезон. Първо беше Орлин Павлов, а после той. С какво доверие да се съгласи да я пусне да участва отново?!", коментират из столичните Вип среди.