Красивата Юлияна Дончева, която чака дете от ММА боеца, известен като Стъки, не спира да работи и да води тв предаване

Въпреки че до края на месеца Юлияна ще навърши 49 години, а месец по-късно се очаква да роди втория си син и първото дете за партньора й Стъки, Дончева все още се появява редовно в ефир и си води предаването "Пряка демокрация". Стои права, носи високи, неудобни обувки и всичко това въпреки притесненията и желанието на Стъки тя да си почива и да е спокойна. Явно Юлияна Дончева е голям инат и въпреки че явно се чувства и изглежда добре, все пак бременността й е доста късна и вече в напреднал стадии, но тя не си дава почивка, както пишат и от "Всеки ден".

[caption id="attachment_317154" align="alignright" width="300"]Юлияна Дончева притесни Стъки Юлияна Дончева притесни Стъки[/caption]

Въпреки ин витро процедурите, все пак Юлияна Дончева няма да става майка за пръв път. Тя има вече пълнолетен син, който също ще помага с бебето.

През месец юли се чака щастливото събитие, а двамата родители все още умуват за името, но се знае, че чакат момче. Стъки се вълнува много, а и самата Юлияна Дончева се радва истински, че ще му роди наследник. Тя е казвала, че много е мечтала да му даде дете. Надяваме се, че всичко ще е наред докрая и скоро ще отразим появата на малкото бебче.