Много палав и безскрупулен се оказа Юлиян Вергов

Май ще се окажат истина нападките на колежката му Диана Димитрова. Авантюрата му с нея завърши със шамари и физическо насилие, а съдебните дела между двамата продължават още.

Но интригата и мераците, които имал блондина към нея ще се окажат нищо със скандала, който се оформя сега. Защото Юлиян Вергов ще се окаже с@ ксуален хищник.

Зрителите са втрещени от креватните мераци на Вергов.Защото той  е хвърлил око на друга своя колежка, а фактът, че е омъжена изобщо не притеснява звездата от хитовата лекарска сага „Откраднат живот“.

Изненадващо русокосият актьор се появи в публиката на последния лайф на шоуто „Като две капки вода“. Водещите го попитаха какво мислят за превъплащението на колегата му Владимир Зомбори, който имитира великата певица Адел.

„Цял живот съм искал да бъде в леглото с Весела Бабинова, сега искам да легна до Адел“, изцепи се Вергов в национален ефир.

Зрители и водещи зяпнаха от мераците на Юлиян Вергов, понеже актрисата Весела Бабинова е съпруга на колегата му Владимир Зомбори.

И едва ли на Зомбори му е станало приятно, предвид славата на Юлиян Вергов на плейбой. А  и всеки в алт гилдията знае, че той може да вкара в леглото всяка жена, без значение дали е на негов колега или на приятел.

Източник: Шоу.Блиц.бг, Crimesbg.com