От няколко дни в медийното пространство ври и кипи

Преди дни Диана Димитрова избухна в личния си профил, че е зверски пребита от мъж на снимачната площадка. Това се случило на снимките не хитовата лекарска сага „Откраднат живот“, където тя бе в ролята на д-р Зорница Огнянова.

Актрисата заяви, че била в началото на кариерата, затова не подала жалба към съответните институции. Но жестокия побой се случил пред очите на тридесетина нейни колеги, които не реагирали, а се направили, че нищо не се е случило.

Битата актриса получи  и доста нападни от звездни личности, които я обвиниха, че и сега не действа адекватно. И я заляха с коментари да бъде честна до край и да издаде името на насилника.

Според клюките се оказа, че той е Юлиан Вергов. Докато в социалните мрежи кипеше от догадки, вчера актьора се появи като гост в предаването „На кафе“.

Зрителите очакваха той да проговори за обвинението или да каже нещо в своя защита.Панелистите не обелиха дума за това, че е обявен за насилника на Диана Димитрова.

Той също, все едно нищо не се е случило и не е засегнат от скандала, започна да ги разтяга едни.

Фокусира се върху предстоящото си участие и неговия герой в спектакъла „С гръб към залеза“.

„Не съм изпадал в любовна ситуация между шеф и подчинен, Слава Богу.Всеки човек има препятствия в любовта, изпада в различни моменти, аз не съм изключение“, многозначително заяви Юлиан Вергов.