Юлиан Вергов някога беше голям женкар, но всичко това приключи след скандала, който Диана Димитрова му спретна преди година, чакайки 5 години, за да го направи. 51-годишният актьор вече не иска да погледне жена.

За сметка на това Юли явно вече си пада по мъже. Това стана ясно от негова публикация в социалните мрежи. Там се гушка с колегата си Иван Радоев, познат на хората най-вече с работата си в „Комиците“ и „Столичани в повече“.

В момента Вергов и Радоев са на турне в САЩ, като компания им прави колегата им Моню Монев. Според някои слухове обаче Юлиан и Иван са преминали от приятелство към нещо доста по-интимно.

За звездата от „Тя и той“ мъжките ласки не са нещо ново. От години се говори, че Юлиан Вергов е бисексуален, тъй като един от най-близките му приятели, с когото е почти неразделен, е Владо Карамазов, а за него е сигурно, че е на другия бряг, поради което си остана стар ерген.

Вергов е имал и публични прояви на мъжка интимност. Неотдавна в „Като две капки вода“ Дарин Ангелов, имитирайки Камелия, облечен в женски дрехи и с грим, седна в скута на Юлиан, целуна го по устата и му каза „Обичам те, Юли“. Самият Вергов не изглеждаше нито смутен, нито раздразнен, даже сякаш му хареса целувката с мъж.

И докато години наред Вергов беше женкар, който от време на време „опъваше“ нещо мъжко, сега вече тотално е минал към мъжкото. Диана Димитрова го обвини в зверски побой и се опита да срине кариерата му, но не успя. Затова той вече бил на мнението, че всички жени са лоши и луди.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com