По буквата на закона Юлиан Вергов може да лежи в затвора от 2 до 5 години заради побоя, който нанесе на своята колежка и тогавашна любовница Диана Димитрова.

Актьорът обаче най-вероятно ще се размине само с условна присъда, понеже е с чисто криминално минало. Той има своя версия за случилото се и тя е свързана със самозащита.

Вергов и адвокатът му са дали показания пред съда, в които се твърди, че актьорът се е защитавал. Димитрова му се нахвърлила от вратата, блъскала го и го псувала, след което той я пребил.

Благодарение на тази случка Юлиан се опомнил и осъзнал колко лош човек е любовницата му и че не е добре психически. Още повече че седмици наред тя опитвала да манипулира дъщеря му Алена, за да го раздели с жена му.

Диана е посочила пред СДВР над 15 човека като свидетели на побоя, но тя сама започва да се оплита в лъжите си. Първоначално твърдеше, че Вергов я пребил пред всички. Сега пък „смени плочата” и твърди, че я ступал в гримьорната, а след като излязла, всички видели, че е пребита.

По думите й продуцентът на „Откраднат живот” Евтим Милошев й е оказал психически натиск да не подава молба срещу Юлиан още преди 5 години. Той я бил изманипулирал, че това ще съсипе кариерата й.

Всъщност обаче Диана Димитрова сама си съсипва кариерата в момента. Жалките й опити да си прави реклама с този побой станаха ясни на почти всички и вместо да изглежда као жертва, актрисата често бива хулена из социалните мрежи.

Причината за обратната реакция на хората е, че Диана даде гласност на случая след цели 5 години, и то в момент, в който е закъсала за роли и всички я бяха забравили. Това не се харесва на голяма част от обществото, което не намира нейното поведение за морално, тъй като е била любовница на женен мъж, манипулирала е дъщеря му и 5 години по-късно се опитва да извлече дивиденти от това.

Източник: Crimesbg.com, Уикенд