Новинарят Юксел Кадриев изпраща отиващата си 2023 година с рекордно тегло. Само за последната година той е наддал с повече от 10 килограма и вече трудно си намира официални дрехи. Най-потърпевши от този факт, са стилистите от bTV, които се виждали в чудо, докато му намерят подходящи ризи и сака. Запознати издават, че напълняването на новинаря се дължи на нездравословния начин на живот, недоспиването, напредващата възраст, както и алкохолът, разбира се.

 

На едни от последните кадри, Кадриев изглежда така, сякаш не може да си поеме дъх, а бялата му риза го е стегнала зловещо, сякаш всеки момент ще се пръсне под напора на килограмите му. А и няма как иначе да е, предвид, че е прехвърлил 130 кг. Освен това през март, той чукна 50-ака, което също си оказва влияние. Прави впечатление, че освен напълнял, е и оплешивял на места, а косата му е и доста посивяла. И макар да се мъчи да не се предава на напора на възрастта, не му се получава.

 

Юксел Кадриев напълня

На камък удря и вталяването му. Освен, че не спазва диета, често му се случва да се храни късно вечер и поради тази причина всичко му се лепяло. Все по-рядко имал време за разходки, за каране на колело, плуване и други физически занимания.

 

В началото на кариерата си, той бе строен и мускулест, и тогава хиляди дами въздишаха по него. Припомняме, че кариерата му стартира като бодигард на Евгени Минчев, в чийто дом се подвизаваше.

 

От известно време в медийните среди се носи мълвата, че Кадиев ще бъде уволнен заради това, че името му бе забъркано в схема за незаконно живеене в общински апартамент, както и заради множеството му лапсуси като водещ на новините. Надебеляването му допълнително накланяло везните в полза на уволнението му или поне в понижаването му като редови репортер.

Източник: Уикенд