Йорданка Христова е най-голямата звезда в тазгодишното издание на "ВИП Брадър"

Уникална дама и голяма певица - това е Йорданка Христова, която се превърна в първия участник на "ВИП Брадър" тази година. Музикалната ни икона се появи с чадър в ръка и усмивка, за да влезе за първи път в Къщата, видя Kliuki.bg. Голямата естрадна звезда показа истинска класа още в първите си минути в шоуто. Вторият участник Евгени Минчев реши да спечели симпатиите на Христова с думите "Тази къща прилича на къща на Лили Иванова". С това явно Минчев искаше да намекне, че Лили живее още във времето на социализма, тъй като този сезон шоуто е подчинено именно на това. Данчето Христова обаче не се поддаде, въпреки не особено топлите чувства към Иванова, и отговори, че това е заучена реплика от пресата.

[caption id="attachment_325516" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова показа класа във "ВИП Брадър", но не и Евгени Минчев Йорданка Христова показа класа във "ВИП Брадър", но не и Евгени Минчев[/caption]

"ВИП Брадър" обаче реши да натовари Йорданка Христова и Евгени Минчев с тежката задача да решават битието на останалите съквартиранти, избирайки кой къде да живее. Единият вариант е с тях в Резиденцията на Къщата, а другият е в доста по-старомодни условия. Явно тази година Къщата е разделена на две.

Интересното при Йорданка Христова е, че тя осъзнава, че рискува много с участието си във "ВИП Брадър". Голямата ни звезда обаче е решила да пробва своята личност в един нов аспект. Данчето обаче по никакъв начин няма да отстъпи от свобствената си същност и това стана ясно веднага. Тя реши да постави актьора Иво Аръков извън Резиденцията, за да го научи малко на живот през социализма. Решение, което доказва, че певицата все още е с леви политически убеждения, каквито имаше още преди много години.

Евгени Минчев пък вече е хвърлил поглед на единия от участниците в шоуто и това е Атанас Месечков. Минчев намекна, че танцьорът не е такъв мъжкар, за какъвто се обявява. Дори се зарече да го изпробва.