Алек Младенов снощи изгони Йоана Младенова от "Ергенът". Очаквано за зрителите и супер неочаквано за нея в онзи момент. Някои се шегуваха, че вместо да вземе момата с неговата фамилия, че да им е по-лесно, той я натири... Разбира се, това е в кръга на майтапа.

Истината обаче е, че Йоана наистина е била влюбена в синеочкото, както сама призна днес, месеци по-късно. И все още няма мъж до себе си. Може би, защото е изгубила вяра в силния пол заради Алек?!

Да, донякъде се оказа точно така. Йоана не крие, че е била жестоко наранена и разочарована и дори може да каже, че Младенов я е излъгал. "Всъщност той май излъга всички. И мен, и останалите две момичета на финала, и дори другите, с които се държеше влюбено преди това. Не знам как може да целуваш някого с такава страст, да говориш любовни думи и да се държиш като лудо влюбен, когато всъщност не си. Грозно е. Все още не мога да разбера какъв мъж би го причинил на жена", казва Йо.

И припомня думите на Алек, който не спираше да дудне и пред момите, и пред екипа, че е мъж, който никога не би наранил жена. "Не само го направи, но го направи професионално. Не знам, започвам да си мисля, че всъщност ме е спасил от себе си. Ако мъж е способен на това в предаването, на какво ли е способен в реалния си живот", коментира Йоана Младенова.

Източник: Crimesbg.com