Явор Бахаров не иска да повярва, че Луиза Григорова вече не само не го обича, а дори не го помни!

Любовта може да бъде наистина изпепеляваща. Осъзна го Явор Бахаров, който от 2 години е с разбито сърце. Колежката му Луиза Григорова прекрати отношенията си с него, сякаш са били само забежка за нея. Всъщност обаче за Явор те бяха нещо много повече. Той беше и още е влюбен в актрисата, която явно повече никога няма да целуне. Актьорът дава всичко, което има, само и само да бъде отново с колежката си, но тя не му отвръща по никакъв начин.

"Съсипан съм, не очаквах да ме забрави така бързо. Все още я искам и не знам дали някога ще забравя какво се случи помежду ни. Искам нещо по-сериозно, но това в наши дни никак не се постига лесно." - е споделил Явор Бахаров пред приятели, научиха източници на Kliuki.bg.

[caption id="attachment_320449" align="aligncenter" width="300"]Явор Бахаров пак пожела Луиза Григорова Явор Бахаров пак пожела Луиза Григорова[/caption]

Всъщност след това Явор изживя още една любов, за която твърдеше, че е единствената. Тя бе с Александра Тюркмен, но също не свърши добре, тъй като Бахаров отново се озова зарязан и с рабито сърце. Затова сега думите му идват малко изненадващо, че пак се е насочил към Луиза, но при него е така, винаги може да се очаква най-неочакваното.

[caption id="attachment_320452" align="aligncenter" width="300"]Тя все още е в мислите на Явор Бахаров Тя все още е в мислите на Явор Бахаров[/caption]

И докато актьорът страда, Луиза Григорова се забавлява в компанията на различни младежи. Тя смени поне няколко свои възлюбени за времето, в което не е с Явор, а в момента се говори, че има нов любим. Нека припомним, че тя започна любовния си романс с Бахаров по време на снимките на хитовия "Стъклен дом", където двамата играеха двойка. Очевидно обаче за Явор Бахаров нещата са стояли по-сериозно, отколкото за младата актриса.