Актрисата Яна Маринова се наслаждава на ваканция със сина си в Лондон. Двамата с порасналия й наследник са си набелязали редица представления, с които запълват вечерите си в английската столица.

 

Звездата не пропусна да се похвали в социалните мрежи: „Отдавна поръчана и сега вече сбъдната мечта. В Лондон със сина ми Никола сме си спретнали програма с театри и мюзикъли. Започваме с „Witness of Prosecution“ („Свидетел на обвинението” по Агата Кристи), която се играе в истинска съдебна зала, а част от зрителите неволно са превърнати в 12-членно съдебно жури. Следват „Клетниците”, „Лейди Макбет”, „Бурята”, „Фантомът на операта” и „Магьосникът от Оз”.

 

Яна Маринова хукна по театрите в Лондон със сина си

Неин фен обаче се оказа крайно възмутен от това, че наследникът й учи в чужбина вместо у нас.

„Нищо Лично, но да попитам. Каква е тая мания на всички заможни люде артисти, политици, бизнесмени децата им по чужбина. Така както върви, в България ще останат само простаците и тарикатите политици. Голямо постижение на демокрацията”, коментира той.

 

Актрисата не само не изтри коментара му, а му отговори по следния начин:

„Е каква да е!? Образованието в България какво беше в последните 20 години!? Да ги оставяме, да ги навеждат мутро-политици и псевдообщественици?", попита тя.

Източник: Уикенд