След като бра огромен срам пред цяла България, зарязаната от ергена Надежда Вишева нещо се смахна. За разлика от съперницата си в шоуто - Магдалена Томова, която продължава да живее нормално и да се държи адекватно, Нани, както й казвали, не спира да демонстрира комплекси.

Вишева явно не е се е върнала при бившия си съпруг, както се съмняваха някои, защото от много време насам идеята й е само една - да се предлага на мъжете в мрежата като не спира да пуска свои снимки, при това все разголени.

Мацката, която си търси мъж и втори баща на сина си, се е бъгнала от пластични операции и мания да си ги показва. Тя пише в мрежата романтични и доста клиширани цитати, придружени задължително с нейни снимки.

На една от последните такива се видя и нещо "забележително" - Надето си е татуирала "катеричката", барем някой се заинтересува от нея. Както се вижда, татусът е доста голям и започва от самия й анатомичен орган, като другата му част се подава от плиткото долнище на банския й.

По време на "Ергенът" мацките редовно бяха по бански и ясно се виждаше, че Вишева няма такъв. Следователно си го е татуирала след като Алек Младенов я заряза... Но какво е изобразено и защо именно там е позиционирано, това си знае само блондинката.

Източник: Crimesbg.com