Големият финал на "Като две капки вода" бе ознаменуван с купон, какъвто само Маги Халваджиян и Кремена могат да организират!

Снощи беше големият финал на любимото за мнозина шоу "Като две капки вода". След като новоизгрелият Ненчо Балабанов успя да грабне, както сърцата на зрители и жури, така и голямата награда, всички заедно се пренесоха в заведението на Кремена Халваджиян. Там, в "Библиотеката" Маги Халваджиян и съпругата му организираха такъв купон, какъвто само те умеят.

Абсолютно всички - участници, жури и служители на "Като две капки вода" напълниха заведението и се започнаха танци и песни до зори. Интересното е, че никой от присъстващите не се опита дори да се скрие от фотоапаратите на журналистите, а дори влюбените двойки позираха съвсем спокойно.

[caption id="attachment_341417" align="alignright" width="300"]Като две капки вода Ето ги най-големите сладури на купона на "Като две капки вода"[/caption]

Може да видите сами ухилените до уши лица на Ненчо Балабанов и новото му гадже - приказната Йоанна Драгнева. Двамата нямаха никакви скрупули да се натискат и целуват пред очите на всички. И без това в предаването на Сашо Диков преди няколко седмици Ненчо официално разкри, че е влюбен в чаровната певица.

Другите двама, които отдавна не се бяха появявали заедно, а още по-малко са се снимали, бяха Мария Игнатова и Димитър Рачков. Е, вече всичките им фенове може да си отдъхнат спокойно, защото, както отлично се вижда, те са заедно и по-сплотени от всякога.

[caption id="attachment_341418" align="aligncenter" width="300"]След Мария и Рачков, вижте и влюбените Йоанна Драгнева и Ненчо Балабанов След Мария и Рачков, вижте и влюбените Йоанна Драгнева и Ненчо Балабанов[/caption] [caption id="attachment_341419" align="aligncenter" width="300"]Здрава банда са синът на Маги Халваджиян, Криско и аверите Здрава банда са синът на Маги Халваджиян, Криско и аверите[/caption]

Мария Игнатова цяла нощ не свали по детски чаровната си усмивка от красивото лице и буквално се скъса от танци в компанията на приятелката си Кремена Халваджиян. А най-одумваните и засрамвани участници в "Капките" - Джуджи и Нона Йотова по нищо не им отстъпваха.

[caption id="attachment_341420" align="aligncenter" width="300"]Маги нежно шушне нещо на уше на рапъра Криско Маги нежно шушне нещо на уше на рапъра Криско[/caption] [caption id="attachment_341421" align="aligncenter" width="300"]Нона Йотова най-после се ухили - зорът свърши Нона Йотова най-после се ухили - зорът свърши[/caption]

Разкърши се дори страшилището на всички - Фънки, който по една случайност си бе забравил лошото настроение в залата, а на купона избухна с пълна сила и дори се опита да дръпне едно от "противните" си хора.

[caption id="attachment_341422" align="aligncenter" width="300"]Маца си е Маца, а в тандем с хореографката Алекс и още една красавица, положението става горещо Маца си е Маца, а в тандем с хореографката Алекс и още една красавица, положението става горещо[/caption] [caption id="attachment_341424" align="aligncenter" width="300"]Сладури отвсякъде Сладури отвсякъде[/caption]

С две думи - афтърпартито на звездите бе епично, а за него още дълго ще се говори по коридорите на Нова телевизия.