В криза, но не на средната възраст, изпадна Дани Петканов. Лудия репортер, както му тръгна прозвището още, докато беше обикновен стажант при Милен Цветков, се разведе с Алекс Богданска и реши, че до месец-два ще е с нова жена. Защото е известен и защото е забавен.

Е да, ама не! И до момента Петканов не може да си намери някоя, която да му върже за повече от кратко забавление. При това и мацките за една вечер при него са толкова чести, колкото и бялата лястовица, разкриха близки до него източници.

А причината се оказа възможно най-простичката и очевидна - никой не приема на сериозно Даниел, повечето гледали на него по-скоро като на шут, който да ги разсмива, отколкото като на истински мъж. Това започнало да притеснява много Петканов, който все по-често бил забелязван намусен и дори гневен.

"Тя и Александра не е стока, ама поне седеше при него и нямаше намерение да го зарязва - е, поне на този етап, де. Да го видим сега какво ще прави като бързаше да си повярва и да реши, че е най-желаният мъж у галактиката", смеят се негови познати.