От известно време насам лавина от чувства разяжда душата на Емануела и това е видно за всички. Певицата не спира да се занимава с уж бившия си Мартин Николов - Елвиса като се люшка между двата полюса - обич и неистова омраза.

Когато Елвиса влизаше в "Игри на волята", чалга дивата се късаше да го хвали, че и на няколко пъти го въздигна до небесата какъв невероятен любовник бил. После, след като се разбра, че Мартинчо е "онодил" евтината Денислава Велкова в предаването, Емито не спря да пише против него, да се пени и да се гневи.

Ядът към Елвиса я скапа: Той си гледа кефа, а Емануела показа сгърчено и състарено лице! (ШОК СНИМКИ от снощи)

Всички тези емоции, предимно негативни обаче, се отразяват зле не на Мартин, а на самата нея. Днес потребители не можаха да познаят доскоро хубавата и атрактивна Емануела в жената, която видяха на снимката. Та тя буквално се е състарила и някак се е "сгърчила", както коментират потребители. А това, разбира се, е следствие и отражение на на къртовския й физически труд, а на негативизмът, който бушува в нея.

"Направо не я познахме, все едно е някакво бледо копие на онази Емануела, която беше цялата огън и живот. Трябва да се отърве час по-скоро от тези свои чувства към Мартин, ако не иска напълно да се съсипе. Едно стана ясно от цялата тази история и то е, че Елвиса не е за нея, тази връзка е токсична", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com