"Ергенът" - Евгени Генчев също прихвана от модерния напоследък чат с фенове в мрежите и се зае да отговаря на техни въпроси. Разбираемо е, че предизвика голям интерес, още повече, че мацките от формата отдавна залагат на този вид общуване за рейтинг.

Първите въпроси към пианиста бяха съвсем безобидни и касаеха косата му, брадата и прочие. Евгени реши да смае последователите си като пусна фото от преди няколко години, на което е съвсем гладко избръснат. Всички му признаха, че има хубави черти и изглежда добре и в двете положения, но с брата е някак по-мъжествен.

Взриви нета: Евгени Генчев потвърди за с@кс с участничка в "Ергенът" в чат с последователите си! (ЕТО С КОЯ Е БИЛ - СНИМКИ)

А фактът, че има буйна къдрава грива, също е в плюс - това е ясен знак, че скоро няма да се сдобие с кошмара на повечето мъже - оплешивяването... Дотук нещата вървяха безобидно, но нямаше как да не дойде ред и на темата за с@кса. Фенове го попитаха наистина ли е правил джиджи-биджи с Боряна, както се говори отдавна.

Взриви нета: Евгени Генчев потвърди за с@кс с участничка в "Ергенът" в чат с последователите си! (ЕТО С КОЯ Е БИЛ - СНИМКИ) - Снимка 2

И тук си пролича неопитността на Генчев в лъжите. Вместо моментално да отрече и да се ядоса на този въпрос, той сякаш се вцепени и замълча - за доста дълго време. Явно се чудеше какво да отговори, което нямаше да е нужно, ако казваш истината.

Накрая, след дългото конфузно мълчание, той посъветва последователите си да не вярват на слуховете, които се тиражират в медиите. Толкова! А потребителите сами си направиха изводите на кого и дали да вярват.